Castelldans encara la recta final de la seva Festa Major

11/09/2023

Homenatja l'Orquestra Júnior pels seus deu anys de participació

Avui dilluns Castelldans celebra el seu darrer dia de Festa Major, en què estan previstes un parell d'activitats: a les 6 de la tarda es projectarà el film 'Sí quiero... o no' i a les 8 del vespre a la plaça hi haurà concert de tarda i nit amb Cafè Trio.

La jornada de dissabte va començar amb els inflables per als més petits al passeig, i amb un vermut musical de jazz ofert per Joana Cebolla Trio. A la tarda l'Orquestra Junior's va omplir el pavelló amb el seu espectacle sobre el món dels musicals: 'Musical de Musicals'. Un cop finalitzat, l'alcalde Conrad Llovera i el regidor de festes, Marc Bellet, els van fer entrega d'un obsequi per commemorar els deu anys d'actuacions a la localitat.
Els Rojos de Junda van ser els encarregats dels focs d'artifici, quan faltava mitja hora per a la mitjanit. A continuació, al pavelló, va tenir lloc el ball ofert per l'Orquestra Junior's, al que ha continuat la música del Dj RoyG. La xaranga Ho Peta Street Band ha donat punt i final a la Jornada. 

El diumenge serà el darrer dia de la Festa Major amb la projecció de 'Guardianes de la Galaxia, Vol.3' a la Sala Bep de la Torre, i a les 8 de la tarda les versions musicals del duet 'Música i Ànima',  a la plaça. Les Havaneres del Grup Xató seran les encarregades de posar la música final a la jornada.

Infolleida