Comencen les càpsules formatives per a empreses al CEI de les Borges

16/03/2018

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques ha acollit aquest dijous una nova càpsula formativa sobre “Publicitat a Google”, de nivell bàsic, impartida per Jordi Martínez, de l’agència Xtrategics.

Amb la conferència sobre “Publicitat a Google”, que ha impartit Jordi Martínez, ha començat el cicle d’onze càpsules formatives gratuïtes per a millorar la gestió de les empreses, que l’Ajuntament de les Borges ha programat per aquest 2018.

La pròxima càpsula, que s’impartirà el dimecres 22 de març, de les 15.00 a les 17.00 hores, tindrà continuïtat amb el nivell avançat impartit pel mateix formador, ja compta amb setze inscrits i, com la resta dels cursos, es durà a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, GlobaLleida, la Diputació de Lleida i els suports del Departament d’Empresa i Coneixement i de la Unió Europea.

Jordi Martínez compta amb experiència en projectes SEO i SEM, és editor DMOZ, Certificat Google Adwords i Bing Ads, i actualment dirigeix projectes de posicionament orgànic en cercadors  publicitat digital a Xtrategics, agència Partner Google.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha descat que “impulsem aquestes càpsules formatives gratuïtes per facilitar la modernització de les nostres empreses i ajudar-los a millorar els seus resultats”.

Els qui ho desitgin, poden inscriure’s gratuïtament al telèfon 973 14 26 58, o per correu electrònic a l’adreça [email protected]. Igualment, podran gaudir d’altres càpsules, en horari similar i sempre en dijous, com les de “L’excel·lència en l’atenció al client”, i “Obligacions comptables i fiscals dels autònoms”, que s’impartiran a l’abril; “Estratègies per a triomfar a Instagram”, i “Crea i gestiona el teu web amb Wordpress”, que es duran a terme al maig; i, pel que fa al més de juny, hi ha programada “Whatsapp com a canal de comunicació”. Al mes de setembre es reprendran les càpsules formatives amb “Noves reformes de la llei d’autònoms”, i “Els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci”; i, finalment, a l’octubre s’impartiran “Com obtenir sempre el sí. Tècniques de negociació basades en principis per a emprenedors”, i “Que podem fer per millorar els resultats de la nostra empresa o negoci”.

Infolleida