El Centre de l’oli de la Granadella inaugura l’exposició de l’artista Rosa Vadrí

19/06/2024

“Cases de poble”, projecte d’exposició temporal escollit en l’edició d’Oliverart de 2024

Aquest dissabte, 22 de juny, a les 12,30 h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració de l’exposició de l’artista Rosa Vadrí: “Cases de poble”. Ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en l’edició d’Oliverart 2024.

L’exposició consisteix en un recull d’obres dedicades a les cases de poble on en encara es troben empremtes del passat i que l’han inspirat quan deambula pels carrers del municipi. A través de obres pretén immortalitzar els vestigis d’aquestes cases carregades d’història que aspiren a ser un homenatge a totes les persones que al seu moment van donar vida als pobles i als que encara hi resideixen donant-li vida. El projecte consisteix en una vintena de quadres de diferent mida realitzats amb pintura a l’oli sobre tela de cotó blanc muntada amb bastidor de fusta.

A més a més, l’artista impartirà un taller de pintura experimental per a totes les edats que es realitzarà el mateix dissabte a les 10,30 h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella.

Les dues activitats són gratuïtes i pel taller cal inscripció prèvia. Després de la inauguració hi haurà un aperitiu i una copa de vi.

El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte innovador amb l’ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d’art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Infolleida