El director general del Circuit de Catalunya, Joan Fontserè, inaugurarà aquest divendres la tercera edició de la Fira Borges Motor

30/04/2019

Més de 200 vehicles d'una dotzena d'expositors ompliran una superfície d'exposició de 3.000 m2.

El director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, inaugurarà aquest divendres 3 de maig a les 17.30 hores, la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen de vehicles d’ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues que es durà a terme als Jardins del Terrall al llarg del cap de setmana. Així ho ha donat a conèixer aquest dimarts l’alcalde de les Borges, Enric Mir, durant la presentació firal que ha tingut lloc a la Diputació de Lleida.

En aquesta edició, la Fira comptarà amb una superfície d’exposició de 3000 m2, més de 200 vehicles i la participació d’una dotzena d’expositors de tota la demarcació, entre concessionaris d’automoció i de maquinària agrícola. En aquest sentit, l’expositor i representant d’Auto-Reparació Borges, Josep Maria Vidal, ha destacat l’emplaçament idíl·lic de la Fira i el bon volum de vendes aconseguit durant les dues edicions anteriors. Una opinió que també ha compartit durant la presentació Santi Minguell, de l’empresa Mecasanti.

Per la seva banda, l’alcalde de les Borges ha remarcat la importància del certamen com a element dinamitzador del territori i una nova ocasió per a fomentar el turisme i posar en valor el patrimoni històric i monumental de la ciutat.  

Cal recordar que, en el marc de la Fira, hi ha organitzada aquest dissabte una xerrada informativa sobre el gas liquat del petroli, o GLP, com a vessant innovador i alternatiu al combustible tradicional. També tindrà lloc la XXXV edició del Mercat de la Ganga. Un esdeveniment, organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges, que aplegarà al voltant d’una trentena de parades amb ofertes i descomptes amb l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial del municipi.

 

Infolleida