El duo Dos de Lis, de la Granadella, al Festival Itinera 2024

14/06/2024

El Festival Itinera de concerts per micropobles de Catalunya fins al 31 d’octubre

El Festival Itinera de concerts per micropobles de Catalunya (de menys de mil habitants) va anunciar ahir la selecció de 5 grups de Lleida entre els 13 que formaran part de la programació de la quarta edició del certamen fins al 31 d’octubre.

La convocatòria, impulsada pel festival i la Fundació La Caixa, estava dirigida a artistes establerts als pobles participants en la programació. De les 33 propostes presentades procedents de la província de Lleida (de les 114 de tot Catalunya), se’n van elegir 5. Tres són de pobles de la Segarra: el trio folk Romaní, de Tarroja de Segarra; el grup vocal Silvestres, de Torrefeta i Florejacs; i el Duet Lambert de violoncel i piano, de Ribera d’Ondara.

També van ser seleccionats el duo Kelimós, format per Irene Augé i Marc Xarau, d’Olius (Solsonès); i el duo Dos de Lis de violí i guitarra, de la Granadella (les Garrigues). Aquesta primera convocatòria en les quatre edicions de l’Itinera busca donar reconeixement als projectes musicals establerts a l’entorn rural i suposa un impuls per a la detecció de talent.

Infolleida