Els junedencs més petits gaudeixen d'activitats infantils a la Festa de les Cassoles.

03/06/2018

Tallers de manualitats, pintar cares, elaborar pa o fer una cursa de cargols són alguns dels tallers que han preparat des de l'organització.

Els més petits de Juneda han celebrat la Festa de les Cassoles en un matí ple d’activitats de manualitats. Els nens i nenes han pogut fer fins a 7 activitats entre les quals hi destaca una cursa de cargols. Amb l’ajuda d’una fulla d’enciam i una mica d’aigua, els infants havien de fer arribar primer el seu cargol a la meta. Altres tallers que s’hi ha fet són convertir una patata en un cuiner, elaborar pa en forma de cargol o pintar-se la cara dels seus personatges preferits.

L’organització i una trentena de voluntaris han estat els encarregats de conduir les activitats. Tot i així, els pares han estat al costat dels seus fills per passar un matí amb la família i gaudir tots plegats.

Des de l’organització, l’aposta per les activitats pels més petits és important. D’aquesta manera, durant el cap de setmana, s’han adequat més espais infantils com pot ser un espai de contacontes, un taller de bombolles de sabó o un sorral per als més petits.

 

Meritxell Castillo