Els Reis Mags ja han arribat a les Borges Blanques

05/01/2019

Els nens i nenes de les Borges Blanques han esperat l’arribada dels Reis Mags d’Orient, que han desfilat pels carrers del municipi amb les seves carrosses. Els més petits de les Borges, però, hauran d’esperar a diumenge perquè els reis han de descansar del seu viatge abans de repartir els regals.

Per fi ha arribat un dels dies més esperats per tots els infants de les Borges: Ses Majestats d’Orient han arribat a la capital de les Garrigues carregats de regals per als més petits, i els carrers s’han vestit de gala per rebre’ls. Un any més, ses majestats han arribat amb tren i s’han dirigit, ja amb les carrosses cap a la Capella, on han  adreçat unes paraules als centenars de persones que s’han aplegat per rebre’ls.

Durant la cavalcada, els reis han repartit més de 300 quilos de caramels i per primera vegada, els dos grups de diables de la població han participat en la rua que ha finalitzat al pavelló Francesc Macià, on se’ls hi ha fet entrega de les claus de la ciutat perquè aquest diumenge puguin repartir tots els regals.

Mariona Rebull i Martí