Falten voluntaris per la campanya del Gran Recapte d'aliments a les Garrigues, sobretot a les Borges 

29/11/2017

A les Borges Blanques, l’augment de punts de recollida per al Gran Recapte del Banc dels Aliments ha fet que, a hores d’ara, encara faltin voluntaris per cobrir tots els torns. Tot i que l’ideal seria arribar a 200 voluntaris, des de l’organització asseguren que amb 125 ja estarien satisfets.

L’augment de punts de recollida per al Gran Recapte del Banc dels Aliments a les Borges Blanques i a les Garrigues fa que, tot i haver-hi els mateixos voluntaris d’anys anteriors, enguany en faltin. De moment són 100 les persones voluntàries, però se’n necessitarien 25 més per poder cobrir tots els torns, tot i que l’ideal seria arribar a 200.

Enguany, a la capital de les Garrigues els punts de recollida han ascendit a 6, i tot i que vindran voluntaris d’altres pobles de la comarca, encara en fan falta més. Per aquest motiu, des de l’entitat es fa una crida perquè el màxim de gent s’apunti a participar en aquesta iniciativa solidària.

La tasca dels voluntaris és estar als punts de recollida informant la gent i guardant les donacions i, posteriorment, traslladar els aliments al magatzem de Càritas, on es classificaran. L’any passat es van recollir 3.000 quilos d’aliments a les Garrigues.

Mariona Rebull i Martí