Investiguen l'estranya desaparició d'un veí de les Borges Blanques

26/08/2019

El jove no va tornar de treballar dijous

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’estranya desaparició d’un veí de les Borges Blanques de 31 anys, en parador desconegut des de la setmana passada. Segons van confirmar fonts policials, el jove va desaparèixer dijous passat a la comarca de l’Anoia quan sortia de treballar, cap a les sis de la tarda. La família va alertar les autoritats ja que el jove no va tornar a casa.

L’endemà, efectius de la policia catalana i dels Bombers de la Generalitat van fer una batuda de recerca per la zona i van trobar el vehicle, amb les claus posades, en una zona boscosa del municipi de Montmaneu, a peu de l’N-II i a prop de la Panadella. Els efectius no van trobar el jove, per la qual cosa el cas ha passat a l’àrea d’investigació dels Mossos d’Esquadra, que analitzen els últims moviments del jove de les Borges Blanques. La família ha fet una crida a través de les xarxes socials per contactar amb qualsevol persona que hagi pogut veure el jove, al qual se li va perdre la pista quan tornava a casa, a la capital de Les Garrigues. Els investigadors se centren ara a establir els passos que hauria pogut fer el jove abans que se li perdés la pista, per la qual cosa analitzen els repetidors de la zona per intentar localitzar el telèfon mòbil. En un missatge a les xarxes socials, la família i amics del jove també busquen informació de persones que poguessin ser per la zona on se’l va veure per última vegada i que pugui donar pistes sobre el seu parador.

Segons assenyala l’últim informe publicat pels Mossos d’Esquadra, l’any 2017 es van registrar prop de dos-centes denúncies per persones que havien desaparegut a les comarques de Ponent. A l’últim informe, la policia catalana subratllava que, en el conjunt de Catalunya, la immensa majoria dels casos es resol en un mes i que el 72 per cent de les persones desaparegudes tornen de forma voluntària.

SEGRE.COM