Juneda acull dues exposicions amb el confinament com a inspiració

23/09/2020

Punkfinament i Ebre & Segre viatjant pel món, dibuixos d’un confinament, són les dues mostres que es troben al Complex Cultural de la localitat de les Garrigues. Les exposicions es mantindran tot el mes d’octubre.

Línies que es transformen en rostres insolents. Aquesta és la mirada de l’artista d’Arbeca Ivan Egea, que ha volgut jugar amb les diferents òptiques i materials. En l’exposició Punkfinament, Egea fa que els espectadors experimentin amb la seva obra i que descobreixin que s’hi amaga més enllà de les formes. La sèrie la va crear durant aquest període de confinament inspirant-se en les lletres i els ritmes rebels del punk dels anys 70.

El Complex Cultural també acull la mostra d’Urban Sketchers de Lleida i Terres de l’Ebre, que durant els mesos de quarantena van dur a terme una volta al món virtual que van plasmar en els seus dibuixos. Aquestes exposicions s’havien d’inaugurar durant la Festa Major de Juneda, però les mesures sanitàries ho van impedir. Ara, des de l’organització afirmen que és moment de fer costat al món de la cultura.

Les mostres es mantindran durant tot el mes d’octubre i l’horari d’obertura és de 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Ariadna Guiu Vila