Juneda es prepara per a la Festa Major

20/08/2019

Mentre els veïns i veïnes de la població es preparen per a la Festa Major que començarà aquest divendres, 23 d’agost, continuen els preludis per anar obrint boca. Aquest dilluns, s’ha projectat la pel·lícula infantil en català “En Ralph destrueix Internet” a la plaça de l’Església.

Aquest dimarts, 20 d’agost, de 17.00 hores a 20.00 hores, el grup Kabriolarts oferirà un Taller de Circ als més petits a les piscines municipals, tallers de construccions de malabars i taller pràctic de circ amb acrobàcies, disfresses i maquillatge. El mateix dimarts, a les 21.30 hores, el periodista esportiu de TV3, Francesc Latorre, presentarà el seu llibre “Cop de teatre”, de l’editorial Fonoll de Juneda. El llibre del periodista lleidatà està farcit d’anècdotes que explicarà en la presentació.

Dimecres, 21 d’agost, a partir de les 19.00 hores, al carrer Roger de Llúria tindrà lloc el 35è concurs de dibuix mural a terra i a les 21.30 hores, als antics rentadors municipals la nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor, en la que es presentaran els llibres guanyadors d’enguany amb la participació del grup Tarta Relena i la col·laboració de la poetessa Meritxell Cucurella-Jorba.

El dijous, 22 d’agost, es disputarà al camp municipal d’esports el Triangular de Futbol de Festa Major. La cita esportiva reunirà els equips CF Juneda, CF Alcarràs i Atlètic Segre. Tot seguit, a les piscines municipals hi haurà l’actuació del grup La Reixa i els Dj Rico i Anny.

Infolleida