La comarca també acudeix a la nova museografia del Cogul

26/07/2024

Una inauguració que obre tres dies de portes obertes

Després de la presentació als mitjans de comunicació, el departament de Cultura i l'ajuntament del Cogul van inaugurar oficialment ahir el nou espai museogràfic del Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre i va obrir les seves portes a la comarca, als seus alcaldes i representants del consell. A partir d'avui i fins diumenge, el centre rebrà gratuïtament tots els visitants.
L'acte d'ahir al vespre va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal Antoni Villas, el vicepresident primer Ramon Solé, el gerent i alguns consellers comarcals. Després de la intervenció de l'alcaldessa del Cogul, M.dels Àngels Julià, va tenir lloc una taula rodona moderada per Clàudia Rius, cap de comunicació del Departament de Cultura, acompanyada de la consellera de cultura, Natàlia Garriga; i de Jordi Sellas, de Layers of Reality.
'Els ulls de la història' és un projecte impulsat pel Govern de la Generalitat, que té per objectiu apropar els monuments al públic de manera vivencial, a través de nous relats i de la tecnologia immersiva.
Foto: Consell Comarcal de les Garrigues (Instagram)
InfoLleida