La Festa Major de les Borges, tot un èxit

05/09/2017

La 35a edició de la Trobada de gegants, grallers i correfocs, de dissabte a la tarda, ha estat el punt àlgid de la Festa Major d’enguany de les Borges Blanques, ja que ha assoli el rècord de participació de colles de gants i diables. El concert de Sopa de Cabra també ha aconseguit congregar milers de persones a la plaça Europa de la població, en una de les edicions més multitudinàries.

Amb un escala en hi-fi i el tradicional castell de focs i després de cinc dies de festa les Borges Blanques clou la Festa Major d’enguany, una de les que més participació ha aconseguit.

El punt àlgid de la Festa Major es va viure el dissabte. La tarda va començar amb la tradicional Trobada de gegants, grallers i correfocs que, en la seva 35a edició va assolir el rècord de participació, amb 86 colles i 180 gegants. A la nit, el concert d’Enzel, Sopa de Cabra i the Pink Coats, també va reunir un gran nombre de públic.

Durant la Festa Major hi ha hagut diverses activitats per a totes les edats: actuacions i activitats per als més petits, teatre, balls de tarda i de nit i la zona de penyes per al jovent, en què enguany hi han participat 19 penyes.

Mariona Rebull i Martí