La Fira de l'Oli virtual de les Borges Blanques mantén els expositors

14/01/2021

Els molins ho veuen com una oportunitat per seguir mantenint el certamen, però el que més trobaran a faltar és el tracte personal

 

El Pavelló de l’Oli ple d’expositors serà una imatge que enguany no es podrà veure. Des del Patronat de la Fira de l’Oli i les Garrigues s’ha decidit fer el certamen de manera virtual. Es busca preservar els expositors i els visitants i poder també evitar així la propagació del Covid.

Els avantatges que tindrà la fira aquest 2021 serà que com que és en format virtual, els expositors podran arribar a un públic més ampli, d’àmbit estatal. Les demostracions gastronòmiques per part de xefs amb prestigi també es trobaran en aquest nou format en línia. Ara bé, el tracte personal serà un dels factors que més es trobarà a faltar.  

La Fira de l’Oli tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de gener i comptarà amb un invitat de luxe, el doctor Bonaventura Clotet, com l’encarregat d’inaugurar el certamen. Pel que fa a expositors, n’hi ha inscrits més d’una vintena que produeixen oli de qualitat verge extra.  

 

Ariadna Guiu Vila