La Fundació Manreana, deu anys com a referent en teràpies eqüestres

05/12/2020

L’entitat juntament amb GAP Cooperativa ha tret enguany noves beques per facilitar a entitats i particulars accedir al programa

 

El cavall és un animal molt sensible i atent al que passa al seu entorn. L’Aleix el coneix molt bé perquè és un dels infants que setmanalment atén la Fundació Manreana. Aquesta entitat de Juneda, que ha celebrat enguany el desè aniversari, realitza teràpies eqüestres amb persones amb diversitat funcional. El seu objectiu és millorar-ne el benestar i l’autonomia. Per això, la fundació compta amb un equip interdisciplinari format per una fisioterapeuta, una psicòloga i una orientadora psicopedagògica.

Perquè aquestes teràpies arribin al màxim nombre de persones i entitats possibles, la Fundació Manreana i GAP Cooperativa han col·laborat amb la creació d’unes beques. Creuen que amb el moment actual i després del confinament era una obligació.

L’objectiu ara de la fundació, que ha atès a unes 3.500 persones des de la seva creació, és aconseguir el reconeixement legal de les teràpies eqüestres, que a diferència d’altres països, a Espanya encara no ha arribat.

Ariadna Guiu Vila