L’Agrupació de Comerciants de les Borges sorteja 3.000 euros en vals de compra

29/11/2017

En el marc de la campanya de Nadal, l’Agrupació de Comerciants de les Borges, sortejarà diariament vals de compra per un import total de 3.000 euros.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques començarà, aquest divendres, 1 de desembre, la campanya de Nadal amb sortejos diaris de vals de compra, fins el dia 5 de gener, per un import total de 3.000 euros.

Segons ha informat la presidenta de l’entitat, Montse Pijuan, tots els dies laborables es sortejaran vals de 100 euros, tot i que també hi haurà tres dies especials, el 23 de desembre i el 30 de desembre, que se sortejaran vals de 200 euros, i el 5 de gener, dia en el qual es durà a terme un darrer sorteig d’un val de 300 euros.

Així, durant aquests dies de Nadal, als 37 establiments adherits a l’Agrupació  es donaran butlletes als clients i aquests, un cop les hagin omplert amb les dades requerides, les hauran de dipositar a l’urna que hi ha ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges.

Cada dia hàbil el jutge de pau, Joan Falcó, acompanyat de diversos membres de l’Agrupació, realitzaran un sorteig que es durà a terme a les 13.45 hores, on s’escollirà l’agraciat, al que immediatament es trucarà per telèfon per comunicar-li la notícia, i es procedirà a destruir la resta de butlletes participants uqe no hagin obtingut premi.

La campanya ha estat organitzada per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques i hi ha col·laborat l’Ajuntament de les Borges, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

Infolleida