L’Ajuntament de Castelldans crearà una borsa d’habitatges buits

03/02/2022

L'objectiu és que aquelles persones incloses dins el ‘Plan Estatal para el Acceso a la Vivienda 2022-2025’ puguin llogar o comprar pisos o cases al municipi

L’Ajuntament de Castelldans crearà una borsa d’habitatges buits del municipi, per tal que aquelles persones incloses dins el ‘Plan Estatal para el Acceso a la Vivienda 2022-2025’ puguin llogar o comprar pisos o cases a Castelldans. Anirà dirigit a persones amb poc recursos i persones en situació d’especial vulnerabilitat, que podran accedir a les ajudes de l’Estat  i també els joves de fins a 35 anys, que podran rebre ajudes al lloguer i per l’adquisició de l’habitatge habitual i permanent, al ser Castelldans un municipi de menys de 10.000 habitants.

L’Ajuntament també sol·licitarà les ajudes per a la rehabilitació procedents de fons europeus per tal de condicionar els antics pisos dels mestres i facilitar el lloguer social dels mateixos, o per lloguer a petites empreses. Aquests pisos que tradicionalment eren habitats pels mestres i les seves famílies, fa més de 10 anys que estan deshabitats.

Infolleida