L’Ajuntament de la Granadella destina 30.000 € en el pressupost del 2022 per a l’arrelament i el repoblament, amb ajuts a la rehabilitació d’habitatges deshabitats

02/02/2022

L’entitat organitza una presentació del llibre “Repoblem” de Ton Lloret, i un debat

L'Ajuntament de la Granadella ha obert la convocatòria del 2022 d’ajuts per a la rehabilitació d’habitatges deshabitats amb la finalitat de promoure l’arrelament i el repoblament del municipi, es poden presentar propostes fins el 28 de febrerEls requisits per accedir a la línia és que l’immoble ha de portar dos anys deshabitat, i una vegada rehabilitat s’ha de destinar a residència habitual o a lloguer social a través de la borsa d’habitatge municipal. Aquesta línia d’ajuts subvenciona el 50% de la inversió necessària per a l’adequació de la vivenda per a ser habitada amb un màxim de 10.000 €.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Granadella i el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya han organitzat pel proper dissabte, 5 de febrer, a les 18,30h. la presentació del llibre “Repoblem. L’any que vam tornar al poble”, que comptarà amb la presència de l’autor Ton Lloret i d’Eduard Trepat, coordinador tècnic d’ARCA, a continuació hi haurà una taula rodona amb veïns i veïnes de la Granadella en que es debatrà sobre les causes del despoblament i les mesures necessàries per a l’arrelament de la població jove i el repoblament, que serà moderada per la periodista Joanna Masip.

Infolleida