L’Ajuntament de les Borges busca un tècnic d’olis i vins

11/04/2019

L’ens ha convocat les bases per a la contractació, amb caràcter temporal, d’un tècnic o tècnica d’olis d’oliva.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat les bases per a la contractació, amb caràcter temporal, d’un tècnic o tècnica d’olis d’oliva i vins adscrit a l’àrea de Promoció Econòmica de les Borges Blanques per tal d’incentivar el turisme i la gastronomia del territori.

La persona escollida tindrà un contracte de treball temporal per obra i servei amb un horari variable en funció de les visites guiades organitzades per l’Ajuntament que es duguin a terme al municipi.

El contracte està previst que comenci el dimecres, 1 de maig de 2019 i tingui una durada d’un any, amb dos mesos de prova.

El nou tècnic o tècnica s’encarregarà de realitzar tasts d’oli i vins, així com maridatges amb productes del territori, que es duran a terme en finalitzar les visites turístiques.

Entre altres requisits, les persones aspirants hauran d’acreditar el nivell C de català i estar en possessió de la titulació del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’elaboració d’olis d’oliva i vins o del curs avançat de tast d’olis.

Els interessats tenen 20 dies naturals a partir d’aquest divendres, 12 d’abril, per presentar la instància juntament amb el DNI, currículum i la resta de documentació necessària que s’haurà de tramitar al registre general del consistori.

 

Les persones que no siguin seleccionades entraran a formar part d’una borsa de treball amb vigència de dos anys.

Infolleida