L'ASISA Borges Vall serà de Champions

20/05/2021

El fet d’haver passat a quarts de finals de l’Europe Cup els ha donat el bitllet per jugar a la categoria reina europea

Els bons resultats a Europa avalen a l’Asisa Borges Vall. L’equip de la capital de les Garrigues s’ha guanyat amb l’esforç de les tres darreres temporades una plaça entre els setze millors equips de tenis taula a escala continental. A la de jugar a la màxima competició europea, també se li ha de sumar la fita de què per primer cop tres jugadors catalans han passat a quarts de finals de l’Europe Cup.

Amb aquest somni fet realitat, que els situa al capdamunt del panorama esportiu lleidatà, ara el club espera que de cara a la temporada vinent torni el format tradicional de competicions. Volen portar el millor tenis taula a les Borges.

Pel que fa a la Lliga, aquest cap de setmana s’enfronten a l’Arteal de Santiago. La situació per a l’equip ja és molt favorable, perquè només sumant un únic punt en els tres partits que els queden per disputar consolidarien la primera posició del Grup B. Si finalment s’acaben proclamant campions de Lliga, el tenis taula de les Borges tornaria al més alt deu anys després.

Ariadna Guiu Vila