Laura Borràs ha donat el tret de sortida a la 57a edició de la Fira de l’Oli

17/01/2020

L'exconsellera de Cultura i actual diputada al Congrés de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha inaugurat aquest matí la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues de les Borges Blanques. Borràs ha destacat tota la cultura que envolta aquest producte gastronòmic mentre que l'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, ha posat l'accent en la vesant solidària que pren enguany la fira. I, és que, durant els tres dies que dura el certamen els visitants podran apadrinar oliveres per a repoblar els camps de la comarca.

La 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat verge extra i les garrigues ha obert les portes aquest divendres al matí. La inauguració, presidida per l'exconsellera de cultura, Laura Borràs, ha donat el tret de sortida a tres jornades firals. Entre el prop del centenar d'expositors participants en la fira, molts aprofiten el certamen per presentar les oportunitats. 

Altres, fins i tot, s'atreveixen a maridar tradició i innovació fent del clàssic pa amb oli i xocolata un únic producte gastronòmic molt especial.

R. Camí i J. Cama