Les Borges Blanques adjudica la urbanització del carrer Hospital i la plaça Anselm Clavé

27/08/2019

Les obres s'iniciaran durant el mes de setembre i es preveu que es realitzin en 3 mesos i mig

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha adjudicat el contracte administratiu de l’obra d’urbanització del carrer Hospital i la plaça Anselm Clavé, que es preveu que s’iniciï durant el mes de setembre i s'executi en 3 mesos i mig. El regidor d’Urbanisme, Daniel Not, ha exposat que “era molt necessari actuar en aquest espai del Centre Històric de les Borges, ja que el clavegueram existent data dels anys 40 i és completament obsolet en un dels trams, on hem detectat filtracions en alguns punts”.

L’actuació, emmarcada dins del Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, preveu l’enderroc del paviment i del col·lector actuals, així com la renovació del tram superior de la xarxa de sanejament del carrer Hospital. També es pavimentarà el vial i es disposarà de voreres i calçades en un sol pla. En aquesta línia, Not ha afegit que, “donada l’estretor del carrer Hospital hem exigit que els treballs garanteixin la màxima mobilitat possible dels veïns, pel que l’"actuació ha de permetre tenir en cada moment el mínim espai de treball obert, minimitzant al màxim les molèsties”. En relació a la Plaça Anselm Clavé, es preveu un disseny nou.

Per a dur a terme el projecte han licitat 3 empreses i finalment ha estat adjudicada a una constructora lleidatana per un import de 128.018 euros, dels quals 22.218 euros són en concepte d’IVA.

Infolleida