Les Borges Blanques habilita un espai per a la memòria dels no nats al cementiri

31/10/2020

També acaba la construcció de 64 nous nínxols de l’espai municipal

El cementiri de les Borges Blanques ha posat al servei de la ciutadania un nou espai on pares i mares que han perdut un fill durant l’embaràs puguin recordar-lo. Es tracta d’una olivera, ja existent a la zona, i esporgada de manera ornamental. A més de crear un espai on els progenitors, familiars i amics, puguin recordar els infants no nats, l’arbre va acompanyat d’una placa que fa homenatge a les pèrdues.  

Així mateix, el consistori de la capital garriguenca ha finalitzat la construcció d’un nou mòdul de nínxols, amb un total de 64 espais. D’aquesta manera, el cementiri borgenc ja disposa d’una capacitat per a 144 nínxols distribuïts a dues cares. A cadascuna d’elles hi ha 4 files per 18 columnes i les parets del conjunt estan revestides amb pedra calcària. Amb l’ampliació, les Borges Blanques ja disposa de sepultures per als pròxims 4 anys.

 

D’altra banda, l’ajuntament ha dut a terme millores a la zona enjardinada i al ferm del recinte per donar millor servei als visitants que rebrà amb motiu del dia de Tots Sants. Tanmateix, està treballant en l’arranjament d’una paret exterior afectada pels aiguats.

Alba Mor