Les Borges complementa l’oferta cultural de la Festa Major amb tres exposicions

31/08/2018

Les exposicions es troben a l’Espai Macià i al Museu Cal Pauet.

 

Les Borges celebra la seva Festa Major amb multitud d’actes per a tots els públics, entre els quals hi ha tres exposicions. En concret, destaquen l’exposició del 20è aniversari de la colla sardanista Brut Natura, a l’Espai Macià, i la mostra de joguines dels anys 30, juntament amb l’exposició de l’artista Alba Falcó, al Museu Cal Pauet.

La primera mostra té lloc amb motiu del 20è aniversari de la colla sardanista Brut Natura i recull desenes de fotografies, trofeus i vestuaris de l’agrupació al llarg de les seves dues dècades de vida. L’exposició es pot visitar a la sala Arts de l’Espai Macià del 29 d’agost al 16 de setembre.

Per la seva banda, el Museu de Cal Pauet acull dues exposicions: una mostra de desenes de joguines dels anys 30 i una exposició de quadres amb motius naturals de la jove artista borgenca Alba Falcó. En l’exposició de joguines dels anys 30, s’hi pot veure Mecanos, bitlles de principis de segle XX així com retallables de la Guerra Civil en què es pot veure com, a mesura que evolucionava el conflicte, canvia el bàndol dels soldats representats. Les dues exposicions es podran visitar durant tots els matins de la Festa Major, del 31 d’agost al 2 de setembre.

Infolleida