Les Borges inaugura l’espai ludicoesportiu Marc Roig Farrús

27/03/2018

Aquest 27 de març, s’ha inaugurat a les Borges Blanques l’espai ludicoesportiu Marc Roig Farrús, per homenatjar el seu impulsor, ubicat al carrer Mestra Maria Codina, entre el Centre de Tecnificació del Tennis Taula i les piscines municipals.

Durant l’acte s’ha descobert el monument erigit en memòria del jove borgenc de 20 anys, que va perdre la vida en un accident de cotxe a l’N-240 a principis de setembre del 2017, i  que ara tindrà aquest espai, que ell mateix havia impulsat, dedicat a recordar la seva figura. En l’acte hi han participat els pares del jove borgenc, acompanyats d’una àmplia representació de familiars i amics, l’alcalde Enric Mir, el regidor d’Esports, Francesc Mir, a més de nombrosos regidors i ciutadans borgencs.

Allí, l’alcalde ha adreçat unes paraules als assistents per destacar que “va ser precisament el Marc, qui va adreçar-se a l’Ajuntament per promoure aquest recinte i aprofitar l’espai lúdic, que tan a cor teni i feia servir amb la pràctica habitual de l’exercici físic, sempre acompanyat dels seus amics”.

A continuació, els seus amics han reproduït algunes de les seves cançons preferides, mentre una representació dels assistents integrada per una vintena de familiars i amics han anat fent una ofrena de clavells als peus del monument. I la coral Garrampem ha interpretat una cançó en honor seu.

Finalment, un dels amics del Marc ha adreçat unes paraules de record, just abans que com a colofó de l’homenatge, en nom de tots, els seus amics han alliberta i enlairat cap al cel una vintena de globus blancs.

Així, arran de la petició feta pel Marc per aprofitar l’espai per practicar-hi exercici físic i una de les seves passions, l’”street workout”, el cosnsitori va equipar-ho amb un balancí de motlle, un gronxador doble, unes barres paral·leles i unes enlínia, un pont de ferro i una cistella de bàsquet, entre altres elements.

Infolleida