Les Borges incentiva la creació d’ocupació amb ajudes de fins a 1.000 euros per cada nou treballador

30/07/2018

Les bases de la convocatòria contemplen una partida inicial de 15.000 euros.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat una nova línia de subvencions per a autònoms i empreses que tinguin la seva seu al municipi i desitgin contractar nou personal durant aquest 2018. En concret, concedeix 1.000 euros per a la contractació de nous treballadors a jornada completa amb un mínim d’un any de contracte, i de 500 euros per a la contractació de joves que vulguin realitzar pràctiques d’una durada mínima de 6 mesos.

En la primera línia de subvencions, en cas de treballadors que no es contractin a jornada completa, l’import de la subvenció es reduirà proporcionalment a la seva jornada de treball. Les bases de la convocatòria contemplen una dotació econòmica inicial de 15.000 euros i es poden presentar sol·licituds de l’1 al 30 de novembre de 2018.

L’alcalde de la capital garriguenca ha exposat que “amb aquestes línies de subvencions, que s’afegeixen a les altres dues per a incentivar el lloguer de locals buits i la implantació de nous establiments, estem convençuts que generem un petit revulsiu a la promoció econòmica de casa nostra, que contribuirà a crear riquesa i ocupació, per a millorar la qualitat de vida dels borgencs i les borgenques”.

Infolleida