Les Borges licita una màquina escombradora mitjançant el sistema de rènting

26/01/2020

L’actual màquina escombradora s’ha quedat petita, especialment per als carrers més grans i amples del municipi.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha tret a licitació la contractació del subministrament d’una màquina escombradora mitjançant un contracte d’arrendament financer, conegut popularment com a rènting, per un import de 220.812,96 € (IVA inclòs) i per un període de quaranta-vuit mesos.

La primera tinent d’alcalde, Núria Palau, ha exposat que la contractació es realitza donat que l’actual màquina escombradora s’ha quedat petita, especialment per als carrers més grans i amples. Així, l’actual es destinarà a la neteja dels carrers del Centre Històric de la capital garriguenca, ja que són de més difícil accés, i la nova s’utilitzarà per a la resta de la població.

D’acord amb els informes tècnics que acompanyen el plec de clàusules administratives particulars i tècniques es tracta d’una màquina escombradora model CITYCAT 5006 XL que, per les seves característiques, s’ha considerat convenient des del consistori licitar-ne el contracte de subministrament mitjançant un procediment obert, al qual es podrà optar fins al pròxim divendres, 7 de febrer, mitjançant el següent enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=58185580&lawType=.

Infolleida