Les Borges ret homenatge a 17 dels seus nous octogenaris

30/10/2018

Les Borges Blanques va acollir aquest diumenge, 28 d’octubre, la 9a edició de l’Homenatge als Octogenaris, al Pavelló de l’Oli, organitzat per la regidoria de Benestar Social, Família i Salut del consistori borgenc

Les Borges Blanques va acollir aquest diumenge, 28 d’octubre, la 9a edició de l’Homenatge als Octogenaris, al Pavelló de l’Oli, organitzat per la regidoria de Benestar Social, Família i Salut del consistori borgenc.

En l’acte es van reconèixer els 17 borgencs i borgenques que enguany celebren el seu 80è aniversari, ja que van néixer el 1938. A tots ells se’ls va entregar una medalla i un diploma acreditatius de l’efemèride, a més a més d’una fotografia de grup i d’una altra individual, com a recordatori de la festa. L’acte va aplegar unes 120 persones, que van voler acompanyar els seus familiars octogenaris homenatjats.

Com a representants institucionals hi van assistir l’alcalde de les Borges, Enric Mir, les regidores de Benestar Social, Ester Vallès, de Governació, Núria Palau, d’Educació, Maria Fusté, el d’Agricultura, Daniel Not, i el també regidor borgenc, tot i que hi en aquesta ocasió hi assistia en representació del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Ribalta, que van estar acompanyats del mossèn i de diversos representants del Casal i la residència de Gent Gran.

El públic assistent va poder gaudir de les havaneres del Grup Arrels de la Terra Ferma, així com la lectura del poema “El meu poble” i d’un relat rimat en prosa poètica sobre la vida de l’autora i aquest any també octogenària homenatjada, Donesta Farré.

Esther Vallès ha destacat “el goig de poder retre aquest merescudíssim homenatge a totes aquelles persones que han apostat per envellir a les Borges, després d’una vida de dedicació als altres, sobretot al comprovar un any més la bona salut i l’alegria amb la qual la majoria gaudeixen d’aquesta jornada”.

 

 

Infolleida