Les Borges torna a participar al Festival Orgues de Ponent i del Pirineu amb un concert de David Malet i la Coral Càrmina

22/10/2021

El pavelló de l’Oli acollirà l’obra de teatre ‘Per molts anys, Assumpta!’

Les Borges Blanques prepara un cap de setmana carregat d’activitats per a tots els públics, coincidint amb la fi de les restriccions en l’àmbit de la cultura. Aquest dissabte, el pavelló de l’Oli acollirà una obra de teatre a càrrec de Teatre Rellotge de Sorra Garriguenc. Igualment, diumenge, el Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu tornarà a les Borges amb un concert del organista i professor David Malet i la participació de la Coral Càrmina.

El Festival de Música de Tardor

Aquest diumenge, 24 d’octubre, el Festival de Música de Tardor: Orgues de Ponent i del Pirineu torna a les Borges, en la seva 23a edició. Es tracta d’un dels certàmens musicals més importants del país, amb una programació de concerts on l'orgue és el protagonista indiscutible. En aquest cas, les Borges acollirà un concert de la mà del professor i organista del Conservatori Professional de Badalona David Malet, i sota la direcció de Daniel Mestre. També participarà al festival la Coral Càrmina, que oferirà música per a cor i orgue de Mendelssohn, Rheinberger, Ferrer, Casals i Vivancos,

 

La proposta musical tindrà lloc a les 18.30 hores, a l’Església Parroquial de les Borges. Es tracta d’una activitat gratuïta, malgrat que caldrà fer una reserva prèvia a través del web de cultura del consistori, culturaborgesblanques.cat.

L’obra de teatre ‘Per molts anys, Assumpta’

El pavelló de l’Oli acollirà aquest dissabte, 23 d’octubre, una obra de teatre a càrrec de la formació Rellotge de Sorra Garriguenc, que celebra el seu desè aniversari damunt dels escenaris. Es tracta de l’obra ‘Per molts anys, Assumpta!’, que permet reflexionar al voltant de les desigualtats que s’han anat teixint al llarg de la història entre dones i homes, com ha sobreviscut a diferents tipus de violència i com les dones han anat construint, sense fer soroll, una casa, un poble o un país. Igualment, l’obra fa una reflexió sobre la diversitat d’orientació sexual.

L’activitat es desenvoluparà a partir de les 21.30 hores, i les entrades tenen un preu de 4 euros. Per assistir a l’obra de teatre, caldrà reservar prèviament l’entrada a través del web de cultura del consistori borgenc, malgrat que no caldrà abonar el preu de l’entrada, fins que no s’arribi al pavelló, el mateix dia de l’actuació.

Igualment, en el marc del teatre, el pavelló de l’Oli acollirà les exposicions ’10 dones 10’ i ‘Ahir i avui, la violència mirem-la de cara’. L’espai s’obrirà a partir de les 21 hores perquè el públic pugui visitar les exposicions.

Infolleida