Les escoles Mare de Déu de Montserrat de l'Albagés i Els Set Focs de Bellaguarda guanyen dos premis al concurs Apilo XII

05/06/2018

La campanya ha aconseguit recollir més de 56.000 quilos de piles a Catalunya.

Dues escoles de Les Garrigues han estat les guanyadores de la quarta edició del concurs Apilo XII, que promou la recollida selectiva de piles entre la comunitat educativa. L'escola Mare de Déu de Montserrat de l'Albagés ha estat enguany el centre educatiu que més piles ha aconseguit recollir de tot Catalunya, amb 2.445 quilos en total. D'aquesta manera ha rebut el guardó consistent en 2.500 euros. Aquest mateix centre també ha estat el que més piles per alumne ha recollit amb 163 quilos. 
Com que les bases del concurs estableixen que cada escola pot optar només a un premi, el corresponent al centre amb més quantitat recollida per alumne ha recaigut en el següent classificat, que ha estat l'escola Els Set Focs de Bellaguarda, també de la comarca, que ha arribat als 105,60 quilos per alumne, i que s'ha endut uns altres 2.500 euros de premi. 

En la seva quarta edició, la campanya Apilo XII ha aconseguit acumular 56.072 quilos de piles, gràcies a la participació de 919 escoles d'arreu de Catalunya.
Meritxell Castillo