Les Garrigues celebra el cap d’any

01/01/2018

La majoria de garriguencs i garriguenques han celebrat l’entrada al 2018 amb sopars i revetlles plenes de música i bons desitjos.

Amb un sopar al poliesportiu municipal de Juneda, centenars de junedencs i junedenques, han celebrat l’entrada a l’any 2018. El sopar ha estat organitzat per l’Ajuntament de la població i l’ha elaborat la Manreana de Juneda. Després del sopar i de les campanades, l’orquestra Excelsior ha estat l’encarregada de posar música a l’inici de l’any.

A la capital de les Garrigues, les Borges Blanques, l’orquestra Quartz i el grup de versions Tropical Orquestra han fet ballar els veïns i veïnes que s’han aplegat al pavelló Francesc Macià per celebrar la Festa de Cap d’Any, organitzada com cada any, per la Comissió de Festes de l’Ajuntament.

Als pobles de les Garrigues, el format de celebració ha estat similar: amb sopars populars o en família i alguna actuació. A Cèrvià, per exemple, han festejat el cap d’any amb l’actuació de Jordi Art Man’s i a la Pobla de Cérvoles, diversos veïns han participat al tradicional sopar per acomiadar el 2017.

Mariona Rebull i Martí