L'Espluga Calba acull una nova edició de la Fira Oleotèxtil

04/12/2019

Se celebrarà aquest diumenge i es commemorarà el 50è aniversari de la Cooperativa John-fil

Les Garrigues celebren una nova fira de l'oli aquest cap de setmana. L'Espluga Calba es prepara per la 6a edició de la Fira Oleotèxtil amb un seguit d'activitat marcades per les degustacions d'oli, les visites guiades i el vermut musical. Aquest dimecres al matí s'ha presentat el certamen a la Diputació de Lleida amb la presència l’alcalde de l’Espluga Calba, Josep Cunillera; el president de la Cooperativa Agrària Espluguenca, Lluís Escribà; i el president de la Cooperativa John-fil, Albert Balsells.

La Fira començarà amb un esmorzar popular d'entrepans de llonganissa a la brasa i pa torrat amb oli nou Spelunca. El tret de sortida firal permetrà veure la mostra de treballs de fusta fets per Josep Gabarra, a la sala social de la Cooperativa Agrària; al mateix temps que ,durant la matinal, es farà una visita guiada i gratuïta al Castell de l'Espluga, on hi ha l'Espai Antoni Ferrer.

A partir de mig matí, a la Cooperativa John-fil hi haurà un espai de venda de punt de la marca STJOR, amb dissenys del televisiu Òscar Dalmau i d'altres marques a preus especials. En aquest mateix espai es farà una jornada de portes obertes i exposició de fotografies per commemorar el 50è aniversari de la Cooperativa John-fil per la que han passat més de 500 treballadors i treballadores des de la seva creació.

InfoLleida