Lleida acaba un altre dia sense registrar morts per coronavirus i només hi ha 4 nous positius.

04/05/2020

Segons les dades de Salut, el coronavirus afecta més dones a la província de Lleida. les dades de Salut, el coronavirus afecta més dones a la província de Lleida.

El departament de Salut no ha comptabilitzat aquest diumenge cap mort per Covid-19 a la província de Lleida, que es manté amb 219. L'últim dia sense defuncions va ser dijous passat i els anteriors el 20 i el 21 de març. Pel que fa als positius, el departament només n'ha notificat quatre més, que eleven el total a 2.188, i tres altes, que en sumen 898. Per la seva part, UGT ha afirmat que també s'ha produït una altra mort a la Llar de Sant Josep, per la qual cosa aquesta residència n'acumularia 34, malgrat que Salut no l'ha confirmat.

Segons el mapa interactiu del departament de Salut, el coronavirus afecta més dones a la província de Lleida. Les dades indiquen que dels 1.839 positius confirmats fins aquest diumenge a la regió sanitària de Lleida, 1.032 són dones i 807 són homes. A la de l'Alt Pirineu i Aran, dels 348 infectats, 184 són dones i 164 són homes. En canvi, al pla hi ha comptabilitzades 71 defuncions de dones per coronavirus, davant les 78 d'homes. A muntanya s'han registrat 9 defuncions de dones davant de 18 d'homes. Amb els casos sospitosos ocorre el mateix i es registren més dones que homes, tant en sospita de mort com d'infecció.

E.S.