Marc Duran revalida el títol

23/03/2023

El jugador de l’Asisa Borges Vall aconsegueix a Jaén el tercer campionat, el segon consecutiu

Marc Duran, jugador de l’Asisa Borges Vall, s’ha proclamat Campió d’Espanya Absolut de tenis taula, a l’imposar-se a la final del torneig al jugador del Leka Enea Irun Carlos Franco, per 4-1. Aquest és el tercer títol individual de campió d’Espanya que aconsegueix el jugador del club de la capital de les Garrigues i el segon consecutiu, després dels obtinguts a Antequera (2015) i Santander (2023).

Duran va dominar la final, que va encarrilar molt aviat després d’adjudicar-se els dos primers sets del duel amb parcials d’11-9 i 11-6. A la tercera mànega, Carlos Franco va retallar la distància a l’adjudicar-se-la per 9-11 i posar el 2-1 en el parcial del marcador, però el jugador de Vilanova i la Geltrú anava llançat a buscar el títol, que no es va deixar escapar. Es va imposar al quart set en un altre ajustat parcial per 13-11, per posar el 3-1 i va certificar la victòria i el títol de campió al guanyar el cinquè 11-7. Posava d’aquesta manera al colofó a una excel·lent actuació dels representants del club, ja que Alberto Lillo va ser eliminat a semifinals, precisament a mans de Marc Duran, i Joan Masip va caure a quarts. Lillo va pujar al podi per rebre la medalla de bronze.

El títol femení va ser per a l’exjugadora del CTT Balaguer Natalia Prosvirnina, actualment al Jaén, que es va imposar a la final a la jugadora gironina del Girbau Vic TT Sofia-Xuan Zhang. També a Jaén ha començat la Copa del Rei, en la qual el CTT Borges defensa corona i per això entra directament a quarts.

Infolleida