Mas Blanch i Jové obre les portes amb un esmorzar popular

06/11/2019

Se celebrarà una sardinada popular gratuïta amb tast de dos vins i l'oli verd nou

El diumenge dia 10 de novembre, coincidint amb la jornada electoral, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta de 10 a 1pm (o fins esgotar existències) amb degustació de vins i oberta a tothom. També es podrà provar el primer oli verd Olim Verd de Molí de l'Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L'esmorzar serà entre dipòsits plens de vi en plena fermentació i maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant més d'un mes s'ha veremat a mà els 75.000 kg. de raïm procedent de les 18 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d'alçada, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben dins del municipi de la Pobla de Cérvoles. 

Els vins de la Mas Blanch i Jové han obtingut recentment reconeixements a Catalunya. El Saó Expressiu 2011 va guanyar el premi Vinará de Plata en la categoria de vins de guarda i Vinará d'Or com a millor vi de la DO Costers de Segre i la Guia de Vins de Catalunya va destacar els vins Petit Saó, Troballa Blanca (segona millor puntuació en vins blancs de la DO Costers de Segre) i Troballa Negra (millor puntuació en vins negres de la DO Costers de Segre).
Infolleida