Més de 12.000 litres d’oli venuts a la Fira de Santa Caterina

25/11/2018

Arbeca ha celebrat aquest cap de setmana la Fira de Santa Caterina amb l’oli d’oliva verge extra i el gos caçador com a protagonistes. La cooperativa d’Arbeca ha venut més de 12.000 litres d’oli i per primera vegada, la Federació de Caçadors de Catalunya ha ubicat a la fira una carpa de formació i divulgació.

El gos caçador i l’oli d’oliva han compartit protagonisme aquest cap de setmana a la Fira de Santa Caterina d’Arbeca. Tot i la pluja de diumenge a primera hora del matí, el certamen ha estat tot un èxit, tant de participació, amb milers de visitants, com de venda d’oli, amb més de 12.000 litres venuts.
Durant el matí s’han fet exhibicions de gossos i com a novetat, la Federació de Caçadors de Catalunya ha ubicat una carpa al certamen on es podia fer una simulació de tir i conèixer algunes característiques dels animals, adreçat als més petits.
El mercat de Santa Caterina, amb 120 expositors, ha estat un dels punts que ha aplegat més visitants de la fira. Per primera vegada la fira ha coincidit amb el mercat dels encants que se celebra a Arbeca cada diumenge.

 

Mariona Rebull i Martí