Més de 800 menús servits a l’equador de la 25a Mostra Gastronòmica de les Garrigues

28/11/2019

Com a homenatge, els set restaurants participants preparen menús d’altres edicions

Els set restaurants que participen en la 25a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, han servit més de 800 menús degustació en els quatre primers caps de setmana del certamen. L’edició d’enguany de la Mostra té lloc els caps de setmana i festius del 2 de novembre al 15 de desembre.

Per celebrar els 25 anys de la Mostra, enguany s’ha volgut fer un reconeixement als restaurants participants des de l’inici, recuperant i adaptant alguns dels plats que ja s’havien fet. Per això, al costat de la major part dels plats els comensals trobaran el nom del restaurant i l'any que el va elaborar.

A més, com en les edicions anteriors, l'oli d'oliva verge extra té un paper essencial, ja que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, durant les primeres setmanes de la Mostra (fins a exhaurir existències), els comensals rebran com a obsequi una ampolla d'oli del primer raig d'aquesta collita. A més, podran participar en el sorteig de set lots de productes de la comarca (amb oli, vi, fruita seca, mel, etc.).

Els restaurants que participen en aquesta 25a Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:

  1. Restaurant Ca la Margarida de l’Albi
  2. Restaurant La Placeta d’Arbeca
  3. Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques
  4. Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques
  5. Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues
  6. Restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues
  7. Restaurant La Llena de la Pobla de Cérvoles

La Mostra Gastronòmica s'organitza des del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant els Patronats de Turisme i de Promoció Econòmica, i del projecte Gustum coordinat per l'Associació Leader de Ponent.

 

INFOLLEIDA