Nou Centre Cultural a les Arcades de Castelldans

14/04/2022

Dins d’aquest espai es faran diverses sales, una biblioteca i una sala d’exposició

Després de vàries reivindicacions i haver passat per tots els departaments governamentals,  l’ajuntament de Castelldans finalment ha pogut tirar endavant el projecte de crear un Centre Cultural a l’espai de les Arcades. Dins d’aquest espai es faran diverses sales, una biblioteca i una sala d’exposició.

Els encarregats de redactar el projecte i del pagament de l’obra són el departament d’infraestructures de la Generalitat. L’execució de les obres va a càrrec d’ASG (Aigües del Segarra Garrigues), mitjançant el tant per cent cultural del Canal Segarra-Garrigues.

Les arcades van ser un espai referent del poble per fer petits esdeveniments, com concerts o presentacions de llibres. Després es va tenir la idea de convertir-ho en un centre d’interpretació de les aus, i van desfer aquest indret tan històric que hi havia i convertir-lo en un edifici, ara abandonat. L’ajuntament de Castelldans preveu que les obres del futur Espai Cultural comencin a finals d’estiu.  Actualment estan en procés de modificació del projecte.

Infolleida