Nova campanya comercial a les Borges per incentivar l’economia local

15/11/2021

Fins el dia 30 de novembre, les persones que facin compres superiors a 10 euros a les botigues i comerços de les Borges Blanques, acumularan punts i podran optar a participar a la iniciativa “Soc qui més compra”

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’ajuntament i la Fira de l’Oli han engegat, per aquesta tardor la iniciativa “Soc qui més compra”, una nova campanya per incentivar el comerç local. Compta amb 34 establiments dels quals els seus clients optaran a participar a diferents premis sempre que facin compres superiors a 10 euros.

Això sí, per participar a la campanya, els clients han de registrar-se al web de l’entitat comercial. La iniciativa té per objectiu premiar la fidelitat dels veïns de les Borges i d’arreu del territori que, amb compres a botigues locals, faciliten la recuperació econòmica de la ciutat.

A partir del 30 de novembre, l’entitat donarà a conèixer les persones guanyadores en un acte on es farà l’entrega de la desena de reconeixements per als veïns amb més punts, i per tant, els que han estat més compromesos amb els establiments de les Borges.  

Alba Mor