Nova exposició al Centre de la Cultura de l'Oli

01/12/2023

Obres de fusta de l’artista Palmira Rius

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella inaugura demà dissabte al migdia l’exposició de l’artista Palmira Rius: “Fusta. El llegat dels arbres”. Ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en l’edició d’Oliverart 2023. Les altres dues exposicions seleccionades han estat: “Racons de la Granadella. Arquitectura i Paisatge Rural” de Xavier López Esteban, i “Camino” de Sissi Salinas.
L’exposició és una selecció d’escultures orgàniques i tèxtil contemporani on domina la fusta, un element gairebé perdurable. En la inauguració, la introducció de l’obra anirà a càrrec de José Antonio Bonet, director del Centre d’investigació en agrotecnologia, Agrotecno, i Doctor enginyer de forests.
A més a més, abans de la inauguració, a les 10,45h l’artista impartirà un taller gratuït en el qual explicarà l’art i la tècnica de la seva obra, es podrà crear per exemple un joguet de fades o un punt de llibre per endur a casa. Cal inscripció prèvia al Centre de l’oli.
El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte innovador amb l’ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d’art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Infolleida