Nova il·luminació per als vianants a l’entorn de la via del tren de les Borges

03/07/2018

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha reforçat la il·luminació de l’entorn urbà de la via del tren, per augmentar la seguretat dels vianants que transiten per aquest punt de la capital garriguenca.

Així, el consistori ha millorat la il·luminació de la vorera del pont que travessa la via, el Canal d’Urgell i l’Avinguda Santiago Russiñol, la passarel·la per a vianants que connecta el pont amb el camí de la Font Vella. Concretament s’hi ha instal·lat 12 noves faroles a la vorera del pont, el camí de baix i la passarel·la, on al sostre també s’hi ha ubicat 8 projectors en els diferents trams.

Segons ha exposat l’alcalde Enric Mir, “una de les prioritats d’aquest govern des dels seus inicis és el d’augmentar la qualitat de vida dels borgencs i les borgenques i per això, entre moltes altres prestacions i serveis, també cal incrementar la sensació de seguretat. Ara, amb aquesta millora, tots els vianants que passin per la passarel·la i l’entorn de la via del tren a les Borges es podran sentir més segurs”.

Totes les noves llums són del tipus led, amb potències que tenen entre 19 i 26 Watts, i les columnes dels punts de llum d’acer galvanitzat, de dos cossos, i amb 3,5 metresd’alçada, que estan ubicades a uns 18 metres de distància respectivament. Les obres les han dut a terme una empresa d’instal·lacions elèctriques i un constructor locals, per un import total de 25.185,31 euors, amb l’IVA inclòs.

Infolleida