Quinze alumnes guardonats al Premi Literari de les Garrigues

21/05/2024

Es van presentar 212 contes i els premis es van entregar a l'Espluga Calba

El castell de l'Espluga Calba va acollir diumenge l'anunci de les obres guanyadores del XXXIV Premi Literari de les Garrigues. Aquest concurs de narracions, adreçat a l'alumnat de les escoles i instituts de la comarca, ha comptat aquest any amb la participació de 15 escoles i 3 instituts, amb un total de 212 contes en cinc categories. 

El jurat del certamen ha estat format per Elisenda Oliva Solsona, representant del Departament d’Ensenyament a Lleida i del Centre de Recursos Pedagògics de les Garrigues;Maria Rosa Alà Cunillera, en representació de la Biblioteca Comarcal Marquès d’Olivart de les Borges Blanques; Silvia Pallejà Porqueres, en representació del Centre d’Estudis de les Garrigues; Isidre Pinyol Cerro, representant del Consell Comarcal de les Garrigues i secretari del jurat; i Eva Carnicer Foix, en representació del Servei Comarcal de Català de les Garrigues.

A l'acte de lliurament de premis hi van assistir el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas; l'alcalde de l'Espluga Calba, Igor San Emeterio Roig; Elisenda Oliva, representant del Departament d’Ensenyament a Lleida i del Centre de Recursos Pedagògics de les Garrigues; la consellera Anna Torres i altres membres del jurat. També es va lliurar un obsequi a les escoles participants. El jurat ha valorat molt positivament la predisposició de les escoles i dels instituts de la comarca que han participat.

Foto: Consell Comarcal de les Garrigues

InfoLleida