Sessió informativa a les Borges sobre els nous Ajuts Leader per a empreses i persones emprenedores

06/10/2021

Tindrà lloc aquest 6 d’octubre al CEI, a càrrec de l’Associació Leader Ponent

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges acollirà aquest dimecres, 6 d’octubre, una jornada informativa per a empreses i persones emprenedores, en què es donaran a conèixer els ajuts Leader, coincidint amb l’obertura d’una nova convocatòria d’aquestes subvencions a fons perdut que serveixen per dinamitzar l’economia de les zones rurals.

La jornada serà a càrrec de l'Associació Leader de Ponent, s’oferirà en un format presencial, aquest dimecres, a partir de les 13 hores, a la sala d’actes del CEI. La xerrada també es desenvoluparà a través de dues sessions telemàtiques, els pròxims 14 i 21 d’octubre, a les 16 i a les 9 hores, respectivament. Aquestes sessions inclouran una explicació breu de les bases i la convocatòria dels Ajuts Leader i, en acabar, s’atendran els dubtes de les persones participants.

 

Ajuts per a empreses i persones emprenedores

Les sessions informatives van destinades a aquelles persones o entitats de naturalesa pública i privada que estiguin interessades a demanar aquestes subvencions a fons perdut que poden arribar fins a un 40% de la inversió que realitzin les empreses i les persones emprenedores que tinguin els seus negocis situats en l’àmbit territorial Leader.

L’objectiu d’aquests ajuts és, per tant, el foment d’inversions que generin activitat econòmica mitjançant accions adreçades a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, a establir polítiques específiques per als joves del món rural, a promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals, i a estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

 

Inscripció prèvia per assistir a les sessions

Per assistir a les sessions, caldrà inscriure’s prèviament i, en el cas de la sessió presencial al CEI, l’assistència estarà condicionada per l’aforament reduït i les places limitades, amb l’objectiu de donar compliment a les mesures de prevenció contra la Covid-19. Per inscriure's, cal omplir el següent formulari: https://forms.gle/8FCvQ94dbUSrxGM16

Infolleida