Speed dating laboral entre joves de cicles formatius de l’INS Josep Vallverdú i empreses de la comarca de les Garrigues

27/04/2022

Última sessió d’un projecte organitzat per l’Oficina Jove de les Garrigues

Ahir dimarts, 26 d’abril, es va dur a terme un speed dating laboral entre joves de cicles formatius de l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques i empreses de la comarca de les Garrigues. Aquesta sessió, que ha tingut lloc a l'Aula Magna de l'institut, és l’última d’un projecte organitzat per l’Oficina Jove de les Garrigues, a través de la referent d’ocupació juvenil, en el que durant 10 sessions s’ha treballat amb els i les joves diferents competències laborals, com el mercat de treball, el currículum i les proves de selecció, entre d’altres.

A la sessió d’speed dating van assistir un total de 9 empreses de la comarca i una vintena d’alumnes de segon dels cicles formatius de l’institut.

L'objectiu principal d’aquesta sessió és que els i les joves que estan a punt de finalitzar els seus estudis postobligatoris, i que aviat s'inseriran al mercat laboral, coneguin el teixit empresarial de la comarca i alhora puguin practicar les entrevistes de feina, treballant de forma transversal l'arrelament al territori. Per altra banda, un altre objectiu és que les empreses de la comarca tinguin l’oportunitat de conèixer el talent jove que hi ha a la zona.
Infolleida