Tallat un accés a Juneda pel temporal

24/01/2020

Les pluges que han caigut aquestes últimes hores han provocat que s’hagi hagut de tallar una de les entrades a Juneda per la crescuda de la Femosa. A hores d’ara també està tallat l’accés a l’estació de trens de la Floresta.

A les Garrigues el temporal d’aquests dies ha provocat afectacions a diversos municipis. A Juneda, l’entrada sud del poble està tallada per inundació de la calçada a causa de la crescuda del riu de la Femosa. Les pluges del temporal Gloria han arribat a les Garrigues només tres mesos després de les llevantades del mes d’octubre, que van malmetre diverses infraestructures de la comarca, una de les més castigades pel temporal.

En aquest sentit, a l’Albi, un dels municipis més afectats durant aquell episodi, s’ha tornat a acumular molta aigua i el cabal riu dels Gorgs ha crescut pel seu pas per la població. I a la Floresta s’ha hagut de tallar la carretera LV-2013, que va del municipi a l’estació de trens per inundacions. El temporal també ha provocat talls de subministrament elèctric i d’internet a diversos municipis de les Garrigues. A més, a Arbeca s’ha decidit suspendre la 45a edició del Cros Memorial Ramon Bellmunt que s’havia de disputar el pròxim diumenge.

Mariona Rebull i Martí