Taller de Palmira Rius al Museu de l'Oli

06/12/2023

I inauguració de la seva obra "Fusta, el llegat dels arbres"

L'artista Palmira Rius va protagonitzar dissabte passat al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya de la Garanadella un taller emmarcat en la inauguració de la seva nova exposició "Fusta. El llegat dels arbres". El taller gratuït pretenia explicar a petits i grans l'art i la tècnica de la seva obra, creant per exemple un joguet de fades o un punt de llibre per endur a casa. 
La mostra de Rius és una de les tres exposicions temporals seleccionades en l'edició d'Oliverart 2023. Les altres dues exposicions seleccionades han estat: "Racons de la Granadella. Arquitectura i Paisatge Rural" de Xavier López Esteban, i "Camino" de Sissi Salinas.
L'exposició és una selecció d'escultures orgàniques i tèxtil contemporani on domina la fusta, un element gairebé perdurable. En la inauguració, la introducció de l'obra anirà a càrrec de José Antonio Bonet, director del Centre d'investigació en agrotecnologia, Agrotecno, i Doctor enginyer de forests.
El dissabte 16 de desembre el centre organitza un altre taller de sabons artesanals amb oli d'oliva verge extra. Mireia Zaidin serà l'encarregada de conduir la sessió.
Infolleida