Tallers de salut sexual als centres educatius de les Garrigues

15/02/2018

L’Oficina Jove de les Garrigues, juntament amb l’Institut Català de la Salut, ha organitzat, en el marc del Dia Europeu de la Salut Sexual, un seguit de tallers sobre sexualitat als tres centres educatius de secundària de la comarca. La iniciativa busca incidir en els adolescents perquè puguin detectar quines són les situacions de risc.

Amb un taller a l’hora del pati als tres centres de les Garrigues que oferten ensenyament secundari, l’Oficina Jove de les Garrigues, juntament amb el programa Salut i Escola de l’Institut Català de la Salut, intenten evitar situacions de risc en les relacions sexuals entre adolescents.

 

El taller consisteix en esbrinar per si mateixos quines situacions poden suposar un risc a l’hora de mantenir relacions sexuals.

Des de les entitats asseguren que els joves estan ben informats pel que fa a les relacions sexuals i que són capaços de veure quines situacions són de risc, però que malgrat això, els comportaments no canvien. Per això, cal continuar donant-los-hi informació i insistir.

 

Mariona Rebull i Martí