Talma estrena un videoclip per promocionar la nova imatge corporativa i reivindicar la situació de moltes persones refugiades arreu del món

31/05/2022

La lletra també vol crear consciència de la situació que viuen les persones que s'han vist obligades a fugir del seu país ja sigui per motius de persecucions, guerres, identitats o creences

Talma estrena aquesta setmana el videoclip de la cançó ‘TALMA’ protagonitzat per les persones amb necessitats de suport i professionals de l’organització amb l’objectiu de fer visibles els col·lectius, els espais i la vida que hi ha dins l’entitat.

Rosa Ticó, gerent de Talma, explica que "aquest videoclip és una idea original de l'entitat per donar més força i ressò a la presentació del nou logotip de l'organització, que per nosaltres és un canvi important i una aposta ferma cap a la consolidació, l'evolució i les ganes de continuar acompanyant les persones en els seus projectes de vida; per això, el videoclip se centra en mostrar la vida que hi ha a Talma”.

La cançó ha estat escrita pel junedenc Marc Teixidó, que també hi ha posat l’acompanyament de guitarra, juntament amb Josep Pagès que hi ha posat la percussió. La coral garriguenca Euridice ha incorporat les segones veus, mentre que la producció, gravació i mescla musical l’ha realitzat Zamenhof Estudi. Per últim, Depastademoniato s’ha encarregat de la producció audiovisual.

D’altra banda, el missatge de la cançó ‘TALMA’ busca crear consciència d’una problemàtica social molt actual, que afecta a més de 80 milions de persones arreu del món, que s'han vist obligades a fugir del seu país perquè la seva vida hi perillava, ja sigui per motius de persecucions, guerres, identitats o creences. Rosa Ticó explica que “Talma vol mostrar la seva solidaritat amb aquest col·lectiu i ser una organització oberta i implicada en les necessitats de les persones que poden arribar al nostre territori, sigui quina sigui la seva necessitat”.

En aquest sentit, el videoclip estarà disponible a les principals plataformes de música i vídeo amb l’objectiu de fer arribar aquest missatge tan lluny com sigui possible. Per fer-ho, Talma ha iniciat un treball de col·laboració amb l’aula d’acollida de l’escola Joan XXIII de les Borges Blanques, a través del qual es començaran a fer traduccions de la lletra d’aquesta cançó en els idiomes dels països amb més persones exiliades, com Síria, Afganistan, Veneçuela, Ucraïna, Sudan del Sud, Myanmar, Somàlia, R.D. del Congo o Eritrea.

La iniciativa està oberta a altres aules d’acollida o centres educatius que vulguin implicar-se amb aquest propòsit i aconseguir més versions subtitulades d’aquest videoclip. D’aquesta manera, la lletra d’aquesta cançó es mantindrà com una peça viva i tindrà un impacte més gran.

Nova imatge corporativa
Talma estrena nova imatge corporativa amb l’objectiu de transmetre consolidació, evolució i voluntat de créixer seguint la mateixa essència i valors que ha caracteritzat sempre l’entitat. Aquest canvi és el resultat final d’un procés de planificació estratègica que va iniciar l’any 2019 a causa del creixement dels últims anys i dels canvis en els paradigmes que giren al voltant dels suports que oferim a les persones.

Sobre l’Associació Talma
Talma és una empresa social. Posem les persones al centre de les nostres accions amb l’objectiu de crear una xarxa de suports al voltant de cada una d’elles perquè facin realitat el seu projecte de vida. Som un model d’empresa que combina la professionalitat amb la responsabilitat i la sostenibilitat. Els nostres serveis s’ajusten a les necessitats de particulars i empreses que volen deixar un impacte social positiu. Actualment, Talma genera oportunitats a més de 500 persones del territori amb necessitats de suport per tal de millorar la seva qualitat de vida.
Infolleida