Talma ja està acreditada com a agència de col·locació

09/05/2018

És un servei que funciona com a punt de connexió entre les persones que busquen feina i les empreses de la comarca, que es posa en marxa des del servei de formació i inserció sociolaboral Apunt.

Les persones de les Garrigues que busquin o vulguin canviar de feina ja tenen a la seva disposició un nou recurs a la comarca: l’agència de col·locació que gestiona Talma a través del servei d’orientació i inserció sociolaboral Apunt. D’aquesta manera, s’estableix un punt de connexió entre els demandants d’ocupació i les empreses del territori a través d’aquesta nova eina acreditada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Es tracta d’un recurs obert a tota la ciutadania, que un cop endegat, té com a objectiu obetnir una visió global de l’oferta i la demanda laboral a les Garrigues, i crear així estratègies i projectes, des del servei Apunt, que facilitin l’accés al món laboral de les persones aturades i capacitar-les per a les necessitats del teixit empresarial de la comarca.

Les empreses també poden inscriure’s a l’agència i publicar les seves ofertes de feina sense cap cost addicional. A més, per a les empreses que busquin cobrir els seus llocs de treball amb un perfil concret, l’agència ofereix un servei de presel·lecció amb aquelles persones que cumpleixin amb els requisits.

L’agència tindrà dues seus, una a les Borges Blanques, al Centre d’Empreses Innovadores (CEI), i l’altra, a Juneda, al servei d’atenció i suport a la salut mental Compàs. Les persones i les empreses interessades en inscriure’s ho podran fer personalment a aquestes dues seus, o bé, a través del portal web que s’ha habilitat per a l’ocasió, on els usuaris es podran registrar i crear el seu perfil amb els interessos laborals.

Infolleida