Torna InCursió Social amb la representació de l’obra “Artipunt”

28/11/2017

L’Associació Talma de Juneda i la Residència d’Avis, juntament amb quatre entitats més, participen en el projecte InCursió Social. Enguany, l’obra que es representarà és “Artipunt”, i es podrà veure entre altres a Juneda, el 2 de desembre al Teatre Foment.

“Els visitants a l’exposició arriben expectants per veure l’obra magna de l’artista internacional Pepe Romeu. El quadre més important del món ja hauria d’haver arribat al museu, però una sèrie d’imprevistos fan que es retardi”, així comença la sinopsi de l’obra teatral “Artipunt”, que representaran els participants del projecte InCursió Social, format per  membres dels centres Talma i la Residència Municipal d’Avis de Juneda, a més a més, de l’Acudam de Mollerussa, l’Associació Alba de Tàrrega, el Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles i l’Olivera de Vallbona de les Monges.

El projecte InCursió Social busca afavorir el treball en grups de col·lectius que difícilment tenen accés a aquest tipus de propostes, una experiència nova basada en l’estreta cooperació entre professionals implicats i participants, ja que la proposta artística passa perquè siguin ells els que fonamentin el procés creatiu d’un espectacle, amb les seves aportacions i donant ales a la seva creativitat, convertint-se en els creadors i protagonistes de l’obra.

“Artipunt” s’estrena aquest dijous, 30 de novembre, al Teatre l’Escorxador de Lleida a les 20.30 hores. Divendres, 1 de desembre, es podrà veure al Teatre Ateneu de Tàrrega, a les 21.00 hores. I finalment, a Juneda, l’obra es representarà el dissabte, 2 de desembre, a les 20.00 hores.

Infolleida